A A+ A++
photo
Autor: Piotr Zarychta Publikacja: 17.02.2021 Aktualizacja: 11.05.2023

Medal OMNIUM STUDIOSORUM OPTIMO

Miło nam poinformować, że podczas uroczystej Inauguracji Roku Akademickiego 2020/2021 absolwentka naszego Wydziału  mgr inż. Edyta Piechnik została uhonorowana Medalem OMNIUM STUDIOSORUM OPTIMO.
Medal jest najwyższym wyróżnieniem przyznawanym absolwentom Politechniki Śląskiej. Otrzymują go absolwenci wyróżniający się szczególnymi wynikami w nauce oraz wybitnymi osiągnieciami naukowymi.
Pani Edyta Piechnik, absolwentka studiów II stopnia na kierunku energetyka, otrzymała poza medalem również nagrodę Rektora I stopnia.
W czasie studiów Pani Edyta zaangażowana była w realizację projektu CoolFood (www.coolfood.pl) Prof. Jacek Smołki (NCN SONATA BIS), gdzie ściśle współpracowała z Dr Michałem Palaczem, a także w badania związane z analizą strumienic dla układów chłodniczych na naturalne czynniki chłodnicze w zespole prof. Andrzeja J. Nowaka. Praca magisterska Pani Piechnik realizowana była w Uniwersytecie w Porto pod opieką Prof. Szabolcsa Vargi, Dr Arkadiusza Ryfy (promotor) i Dr Michała Palacza (kopromotor).

Laureatce serdecznie gratulujemy i życzymy kolejnych naukowych sukcesów!

Udostępnij:fbtwitter

Aktualności

Pokaż wszystkie
photo

Pracownik KTC zdobywcą drugiego miejsca w międzynarodowym konkursie EU TalentON

Piotr Zarychta
2024-09-17 10:56:49
2024-09-17 11:00:04
17.09.2024
photo

No, no, no... Maturzyści...

Piotr Zarychta
2024-09-13 09:47:10
2024-09-13 09:52:46
13.09.2024
photo

Studiuj na Wydziale Inżynierii Środowiska i Energetyki i wyjedź na Erasmusa!

Piotr Zarychta
2024-09-10 13:31:19
2024-09-10 13:35:36
10.09.2024
photo

Współpracujemy z przemysłem.

Piotr Zarychta
2024-09-09 09:37:43
2024-09-09 09:41:29
09.09.2024

Więcej aktualności

© Politechnika Śląska

Ogólna klauzula informacyjna o przetwarzaniu danych osobowych przez Politechnikę Śląską

Całkowitą odpowiedzialność za poprawność, aktualność i zgodność z przepisami prawa materiałów publikowanych za pośrednictwem serwisu internetowego Politechniki Śląskiej ponoszą ich autorzy - jednostki organizacyjne, w których materiały informacyjne wytworzono. Prowadzenie: Centrum Informatyczne Politechniki Śląskiej (www@polsl.pl)

Zasady wykorzystywania „ciasteczek” (ang. cookies) w serwisach internetowych Politechniki Śląskiej

Deklaracja dostępności

„E-Politechnika Śląska - utworzenie platformy elektronicznych usług publicznych Politechniki Śląskiej”

Fundusze Europejskie
Fundusze Europejskie
Fundusze Europejskie
Fundusze Europejskie