A A+ A++

Godziny przyjmowania studentów:

poniedziałek 9:00-13:00
wtorek 9:00-13:00
środa nieczynne
czwartek 9:00-13:00
piątek 9:00-13:00
sobota 8:00-12:00 (tylko zjazdowe)

Prosimy nie przesyłać podań bezpośrednio do Prodziekana ds. Kształcenia.
Prosimy nie przesyłać podań mailowo. Wszystkie podania należy składać w oryginale u odpowiedniego pracownika BOS odpowiedzialnego za dany kierunek studiów (wykaz poniżej).

Kierownik Biura Obsługi Studentów Katowice
Aneta Oszywa, pokój 1094, tel. 32 603 4103
e-mail: Aneta.Oszywa@polsl.pl

  • Kierunek informatyka przemysłowa (profil praktyczny)
    studia stacjonarne pierwszego stopnia, rok I, II, III, IV
  • Kierunek makrokierunek informatyka przemysłowa
    Studia stacjonarne drugiego stopnia, rok I, II
  • Kierunek inżynieria materiałowa
    studia stacjonarne i niestacjonarne drugiego stopnia, tylko semestr 03
  • Kierunek zarządzanie i inżynieria produkcji
    studia stacjonarne i niestacjonarne drugiego stopnia, tylko semestr 03

Mariola Piechaczek, pokój 1093, tel. 32 603 4267
e-mail: Mariola.Piechaczek@polsl.pl

  • Kierunek Inżynieria materiałowa
    studia stacjonarne i niestacjonarne pierwszego i drugiego stopnia
  • Kierunek Zarządzanie i inżynieria produkcji
    studia stacjonarne i niestacjonarne pierwszego i drugiego  stopnia

© Politechnika Śląska

Ogólna klauzula informacyjna o przetwarzaniu danych osobowych przez Politechnikę Śląską

Całkowitą odpowiedzialność za poprawność, aktualność i zgodność z przepisami prawa materiałów publikowanych za pośrednictwem serwisu internetowego Politechniki Śląskiej ponoszą ich autorzy - jednostki organizacyjne, w których materiały informacyjne wytworzono. Prowadzenie: Centrum Informatyczne Politechniki Śląskiej (www@polsl.pl)

Zasady wykorzystywania „ciasteczek” (ang. cookies) w serwisach internetowych Politechniki Śląskiej

Deklaracja dostępności

„E-Politechnika Śląska - utworzenie platformy elektronicznych usług publicznych Politechniki Śląskiej”

Fundusze Europejskie
Fundusze Europejskie
Fundusze Europejskie
Fundusze Europejskie