A A+ A++
photo
Autor: Rafał Wąsik Publikacja: 19.12.2024 Aktualizacja: 19.12.2024

Smaki materiałów. Gotowanie na żywo z Janem Kuroniem

Gotowanie na żywo? Brzmi apetycznie! Widzimy się 20 grudnia 2024 r. w budynku Kato Science Corner na rynku katowickim, gdzie Jasiek Kuroń Gotuje pokaże w ramach wydarzeń Tygodnia Materiałów jak smakuje magia przyrządzania dań ze Stovitem! Zapraszamy na 3 pokazy live cooking (godz. 17:00, 18:00, 19:00) oraz bezpłatną degustację potraw!

JK
Udostępnij:fbtwitter

Aktualności

Pokaż wszystkie

Publiczna obrona rozprawy doktorskiej

Rafał Wąsik
2025-10-16 14:09:47
2025-10-16 14:16:08
16.10.2025

Współpraca Laboratorium Innowacji Materiałowych z Europejską Agencją Kosmiczną

Ryszard Koczyrkiewicz
2025-10-09 11:53:39
2025-10-09 13:14:51
09.10.2025

Wspieramy rozwój kadr dla energetyki jądrowej

Ryszard Koczyrkiewicz
2025-10-09 10:49:31
2025-10-10 08:49:47
09.10.2025

Zaproszenie do udziału w konkursie DIAMENTY PTS - 3 edycja

Ryszard Koczyrkiewicz
2025-10-08 14:33:52
2025-10-08 14:41:09
08.10.2025

Więcej aktualności

Wydarzenia

Pokaż wszystkie

© Politechnika Śląska

Polityka prywatności

Całkowitą odpowiedzialność za poprawność, aktualność i zgodność z przepisami prawa materiałów publikowanych za pośrednictwem serwisu internetowego Politechniki Śląskiej ponoszą ich autorzy - jednostki organizacyjne, w których materiały informacyjne wytworzono. Prowadzenie: Centrum Informatyczne Politechniki Śląskiej (www@polsl.pl)

Deklaracja dostępności

„E-Politechnika Śląska - utworzenie platformy elektronicznych usług publicznych Politechniki Śląskiej”

Fundusze Europejskie
Fundusze Europejskie
Fundusze Europejskie
Fundusze Europejskie