A A+ A++
photo Rysunek megafonu na tle komiksowego dymku dialogowego
Autor: Mateusz Naramski Publikacja: 22.08.2024 Aktualizacja: 22.08.2024

OFERTA PRACY - BELLAKO Sp. z o. o. poszukuje pracownika na stanowisko: SPECJALISTA ds. KONTROLI JAKOŚCI

Miejsce pracy: Zakład Produkcyjny w Zabrzu
Do podstawowych obowiązków kandydata/tki będzie należało:

*prowadzenie dokumentacji jakościowej zarówno w języku polskim jak i angielskim
*korespondencja z dostawcami

Dodatkowo:

– śledzenie i wdrażanie aktualnych przepisów prawa żywnościowego

Wymagania:
– wykształcenie: wyższe, licencjat
kierunki: chemia, technologia żywności, zarządzanie jakością lub pokrewne
Warunek konieczny:
– znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie

Oferujemy:
– przyuczenie do pracy na stanowisku specjalista ds kontroli jakości
– stabilne zatrudnienie
– umowę o pracę
– pracę w godzinach 6:45 - 14:45 (od poniedziałku do piątku)
– adekwatne do umiejętności i doświadczenia wynagrodzenie
– szkolenia
– grupowe ubezpieczenie na życie


Jesteśmy polską firmą produkującą przyprawy od 37 lat.

Kontakt: sekretariat@bellako.com.pl

Udostępnij:fbtwitter

Aktualności

Pokaż wszystkie
photo

Przestrzeganie obowiązkowych zasad podczas epidemii

Tomasz Haptas
2021-02-04 00:54:34
2021-03-02 13:05:30
04.02.2021
photo

Narodowy program publikacji naukowych Springer 2020

Tomasz Haptas
2020-08-13 07:48:00
2023-07-14 09:42:19
13.08.2020
photo

Targi KOMPOZYT-EXPO w Krakowie

Wideo może być bardzo pomocne w przedstawieniu swojego punktu widzenia.

Tomasz Haptas
2020-08-13 07:46:51
2021-02-04 00:49:58
13.08.2020

Więcej aktualności

Wydarzenia

Pokaż wszystkie

© Politechnika Śląska

Ogólna klauzula informacyjna o przetwarzaniu danych osobowych przez Politechnikę Śląską

Całkowitą odpowiedzialność za poprawność, aktualność i zgodność z przepisami prawa materiałów publikowanych za pośrednictwem serwisu internetowego Politechniki Śląskiej ponoszą ich autorzy - jednostki organizacyjne, w których materiały informacyjne wytworzono. Prowadzenie: Centrum Informatyczne Politechniki Śląskiej (www@polsl.pl)

Zasady wykorzystywania „ciasteczek” (ang. cookies) w serwisach internetowych Politechniki Śląskiej

Deklaracja dostępności

„E-Politechnika Śląska - utworzenie platformy elektronicznych usług publicznych Politechniki Śląskiej”

Fundusze Europejskie
Fundusze Europejskie
Fundusze Europejskie
Fundusze Europejskie