A A+ A++

Status zabezpieczeń COVID-19

więcej informacji

Aktualny poziom zagrożenia COVID-19 w Politechnice Śląskiej:

0

Liczba jednostek i obiektów o wyższym poziomie zagrożenia:

0

Aktualny poziom zagrożenia COVID-19 w obszarze "Dydaktyka":

0

Aktualności wydziału

Pokaż wszystkie
photo

Wyniki konkursu na stanowisko student – stypendysta w ramach projektu SONATA-17

Paweł Skóra
2023-07-21 12:29:58
2023-07-21 12:33:14
21.07.2023
photo

Konkurs na stanowisko student - stypendysta w ramach projektu SONATA-17

Paweł Skóra
2023-07-04 12:48:00
2023-07-04 12:57:34
04.07.2023

Więcej aktualności

Badamy

Dyscyplina naukowa: nauki chemiczne

Dyscyplina naukowa: inżynieria chemiczna

Projekty badawcze

Kształcimy - informacje dla kandydatów

photo

Studia I stopnia

photo

Studia II stopnia

photo

Studia III stopnia

Kształcimy - informacje dla naszych studentów

Osiągnięcia naukowców

Pokaż wszystkie
photo

dr hab. inż. Przemysław Data z tytułem profesora

Tomasz Jarosz
2022-01-21 13:57:25
2022-01-21 14:02:46
photo

Prof. Mieczysław Łapkowski członkiem korsepondentem PAN

Tomasz Jarosz
2022-01-05 17:02:35
2022-01-05 17:11:27

Więcej aktualności

Sukcesy studentów

Pokaż wszystkie

Brak wpisów

Fotoreportaże

Sesja posterowa dyplomantów

Kilka zdjęć Wydziału

Kampus Politechniki Ślaskiej

Wybrana aparatura badawcza

Nie tylko studia

Multimedia Wydziałowe

Pokaż wszystkie

Spilantol z Acmella oleracea - naturalny ziołowy botoks

Plazmowe utlenianie elektrolityczne - iskrzenie miękkie (PEO - Soft Sparking)

Od nanorurki węglowej do koszulki nano-EKG

Film z okazji "XVI Nocy Naukowców PŚ" na Wydziale Chemicznym

Środowiskowe Laboratorium Komputerowe - wirtualny spacer po nieistniejącym już laboratorium

© Politechnika Śląska

Ogólna klauzula informacyjna o przetwarzaniu danych osobowych przez Politechnikę Śląską

Całkowitą odpowiedzialność za poprawność, aktualność i zgodność z przepisami prawa materiałów publikowanych za pośrednictwem serwisu internetowego Politechniki Śląskiej ponoszą ich autorzy - jednostki organizacyjne, w których materiały informacyjne wytworzono. Prowadzenie: Centrum Informatyczne Politechniki Śląskiej (www@polsl.pl)

Zasady wykorzystywania „ciasteczek” (ang. cookies) w serwisach internetowych Politechniki Śląskiej

Deklaracja dostępności

„E-Politechnika Śląska - utworzenie platformy elektronicznych usług publicznych Politechniki Śląskiej”

Fundusze Europejskie
Fundusze Europejskie
Fundusze Europejskie
Fundusze Europejskie