A A+ A++
photo Rysunek megafonu na tle komiksowego dymku dialogowego
Autor: Mateusz Naramski Publikacja: 22.08.2024 Aktualizacja: 22.08.2024

OFERTA PRACY - BELLAKO Sp. z o. o. poszukuje pracownika na stanowisko: SPECJALISTA ds. KONTROLI JAKOŚCI

Miejsce pracy: Zakład Produkcyjny w Zabrzu
Do podstawowych obowiązków kandydata/tki będzie należało:

*prowadzenie dokumentacji jakościowej zarówno w języku polskim jak i angielskim
*korespondencja z dostawcami

Dodatkowo:

– śledzenie i wdrażanie aktualnych przepisów prawa żywnościowego

Wymagania:
– wykształcenie: wyższe, licencjat
kierunki: chemia, technologia żywności, zarządzanie jakością lub pokrewne
Warunek konieczny:
– znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie

Oferujemy:
– przyuczenie do pracy na stanowisku specjalista ds kontroli jakości
– stabilne zatrudnienie
– umowę o pracę
– pracę w godzinach 6:45 - 14:45 (od poniedziałku do piątku)
– adekwatne do umiejętności i doświadczenia wynagrodzenie
– szkolenia
– grupowe ubezpieczenie na życie


Jesteśmy polską firmą produkującą przyprawy od 37 lat.

Kontakt: sekretariat@bellako.com.pl

Udostępnij:fbtwitter

Aktualności

Pokaż wszystkie
photo

Projekt RobotCooperation – bezpłatne kursy dla studentów

Mateusz Naramski
2024-10-31 16:05:32
2024-11-04 09:53:03
31.10.2024
photo

Wyjątkowe wyróżnienie dla dr inż. Beaty Hysy i dr inż. Anny Mularczyk.

Mateusz Naramski
2024-10-31 13:29:49
2024-10-31 13:33:59
31.10.2024
photo

Publiczna obrona rozprawy doktorskiej - mgr inż. Bartosza Orła

Mateusz Naramski
2024-10-30 15:37:25
2024-10-30 15:42:00
30.10.2024
photo

14. edycja projektu: „Debiut naukowy 2024 - Zrównoważony rozwój a Europejski Zielony Ład”

Mateusz Naramski
2024-10-27 23:05:39
2024-10-27 23:21:10
27.10.2024

Więcej aktualności

Wydarzenia

Pokaż wszystkie

© Politechnika Śląska

Ogólna klauzula informacyjna o przetwarzaniu danych osobowych przez Politechnikę Śląską

Całkowitą odpowiedzialność za poprawność, aktualność i zgodność z przepisami prawa materiałów publikowanych za pośrednictwem serwisu internetowego Politechniki Śląskiej ponoszą ich autorzy - jednostki organizacyjne, w których materiały informacyjne wytworzono. Prowadzenie: Centrum Informatyczne Politechniki Śląskiej (www@polsl.pl)

Zasady wykorzystywania „ciasteczek” (ang. cookies) w serwisach internetowych Politechniki Śląskiej

Deklaracja dostępności

„E-Politechnika Śląska - utworzenie platformy elektronicznych usług publicznych Politechniki Śląskiej”

Fundusze Europejskie
Fundusze Europejskie
Fundusze Europejskie
Fundusze Europejskie