A A+ A++

Katedra Chemii Organicznej,
Bioorganicznej i Biotechnologii

Nowa Chemia (N1)

Status zabezpieczeń COVID-19

więcej informacji

Aktualny poziom zagrożenia COVID-19 w Politechnice Śląskiej:

3

Liczba jednostek i obiektów o wyższym poziomie zagrożenia:

0

Aktualny poziom zagrożenia COVID-19 w obszarach "Wydarzenia" oraz "Dydaktyka":

3

Aktualności Katedry

Pokaż wszystkie
photo

Nasi pracownicy z kolejnym patentem!

Decyzją Urzędu Patentowego Rzeczypospolitej Polskiej zespół pracowników Katedry w składzie: Sławomir Boncel, Artur Herman, Rafał Jędrysiak, Anna Kolanowska uzyskał patent na "Sposób wytwarzania pasty do druku powłok przewodzących prąd elektryczny".

Rafał Jędrysiak
2021-02-15 12:07:49
2021-02-15 12:41:36
15.02.2021
1 z 1

Więcej aktualności

Badamy

Zespół Chemii Materiałów

Zespół Chemii Organicznej

Zespół Chemii Bioorganicznej i Biotechnologii

Kształcimy

photo

Studia I-go stopnia

photo

Studia II-go stopnia

photo

Studia III-go stopnia

Osiągnięcia naukowców

Pokaż wszystkie
photo

Nasi pracownicy z kolejnym patentem!

Decyzją Urzędu Patentowego Rzeczypospolitej Polskiej zespół pracowników Katedry w składzie: Sławomir Boncel, Artur Herman, Rafał Jędrysiak, Anna Kolanowska uzyskał patent na "Sposób wytwarzania pasty do druku powłok przewodzących prąd elektryczny".

Rafał Jędrysiak
2021-02-15 12:07:49
2021-02-15 12:41:36
1 z 1

Więcej aktualności

Sukcesy studentów

Pokaż wszystkie
photo

Przestrzeganie obowiązkowych zasad podczas epidemii

Tomasz Haptas
2021-02-04 00:54:34
2021-03-02 13:05:30
photo

Narodowy program publikacji naukowych Springer 2020

Tomasz Haptas
2020-08-13 07:48:17
2021-02-04 00:45:13
1 z 2

Więcej aktualności

© Politechnika Śląska

Ogólna klauzula informacyjna o przetwarzaniu danych osobowych przez Politechnikę Śląską

Całkowitą odpowiedzialność za poprawność, aktualność i zgodność z przepisami prawa materiałów publikowanych za pośrednictwem serwisu internetowego Politechniki Śląskiej ponoszą ich autorzy - jednostki organizacyjne, w których materiały informacyjne wytworzono. Prowadzenie: Centrum Informatyczne Politechniki Śląskiej (www@polsl.pl)

Zasady wykorzystywania „ciasteczek” (ang. cookies) w serwisach internetowych Politechniki Śląskiej

Deklaracja dostępności

„E-Politechnika Śląska - utworzenie platformy elektronicznych usług publicznych Politechniki Śląskiej”

Fundusze Europejskie
Fundusze Europejskie
Fundusze Europejskie
Fundusze Europejskie