Na białej grafice widzimy czarny napis marka śląskie
Autor: Jolanta Skwaradowska     Publikacja: 24.03.2023

XIV edycja konkursu „Marka-Śląskie"

Już po raz 14. Regionalna Izba Przemysłowo-Handlowa w Gliwicach  zaprasza do udziału w konkursie „Marka-Śląskie”. Jego celem jest promocja najlepszych przedsiębiorstw, instytucji, samorządów, produktów, usług i osób.

Celem wydarzenia jest zwiększenie atrakcyjności gospodarczej, kulturalnej i społecznej województwa w Polsce i za granicą. Laureatów i nominowanych do nagrody wybierze Kapituła Konkursu. W tym roku uczestnicy mogą zdobyć nagrodę w następujących kategoriach:

  • Gospodarka
  • Nauka
  • Kultura
  • Dziedzictwo kulturowe regionu
  • Sport
  • Turystyka i rekreacja
  • Produkt
  • Usługa
  • Zdrowie
  • Organizacje pozarządowe
  • Społeczna odpowiedzialność biznesu
  • Media
  • Osobowość roku

Kandydatów do nagrody może zgłosić dowolny podmiot z wyłączeniem osób fizycznych. Kompletna dokumentacja znajduje się na stronie internetowej Regionalnej Izby Przemysłowo-Handlowej w Gliwicach w zakładce „Marka – Śląskie”.

Wnioski o przyznanie nagrody „Marka-Śląskie” i wymagane załączniki, podpisane przez reprezentantów wnioskującego, należy przesłać do 30 czerwca 2023 roku wyłącznie pocztą elektroniczną na adres: markaslaskie@riph.com.pl. W ramach wyjątku można składać pocztą tradycyjną (pendrive) na adres Biura Kapituły Konkursu: Regionalna Izba Przemysłowo-Handlowa w Gliwicach, ul. Zwycięstwa 36, 44-100 Gliwice.

Więcej informacji na stronie: Zaproszenie do wzięcia udziału w XIV edycji Konkursu „Marka-Śląskie” – Regionalna Izba Przemysłowo Handlowa (riph.com.pl).

© Politechnika Śląska

Ogólna klauzula informacyjna o przetwarzaniu danych osobowych przez Politechnikę Śląską

Całkowitą odpowiedzialność za poprawność, aktualność i zgodność z przepisami prawa materiałów publikowanych za pośrednictwem serwisu internetowego Politechniki Śląskiej ponoszą ich autorzy - jednostki organizacyjne, w których materiały informacyjne wytworzono. Prowadzenie: Centrum Informatyczne Politechniki Śląskiej (www@polsl.pl)

Zasady wykorzystywania „ciasteczek” (ang. cookies) w serwisach internetowych Politechniki Śląskiej

Deklaracja dostępności

„E-Politechnika Śląska - utworzenie platformy elektronicznych usług publicznych Politechniki Śląskiej”

Fundusze Europejskie
Fundusze Europejskie
Fundusze Europejskie
Fundusze Europejskie